Hoe het werkt

STAP 1: PARTIJEN VERZAMELEN

Verzamel de partijen waarin u geïnteresseerd bent door op de knop ‘Aanvragen’ te klikken. Klik vervolgens in de linker kolom op ‘Naar  aanvragen’. Partijen kunnen worden toegevoegd vanuit de verschillende zoek- en bladerfuncties van de website.

STAP 2: INLOGGEN

Voordat u de aanvraag daadwerkelijk kunt indienen moet u inloggen. Een account maakt u eenvoudig aan. Als u gaat aanvragen en nog niet ingelogd bent, wordt u automatisch doorgeleid naar onze inlogpagina. Eenmaal geregistreerd kunt u snel en eenvoudig inloggen.

STAP 3: CONTROLE EN INDIENEN

Uw aanvraag wordt pas definitief als u alle aanvraag- en contactgegevens heeft gecontroleerd. U krijgt een overzichtelijke samenvatting van uw aanvraag te zien. Voordat u op ‘Aanvraag bevestigen’ klikt, kunt u contactgegevens wijzigen of partijen toevoegen/verwijderen. U rondt de aanvraag af door op de knop ’Aanvraag bevestigen‘ te klikken.

STAP 4: BEVESTIGING AANVRAAG

Uw aanvraag komt binnen bij Kouwenhoven Materialen en u ontvangt via het opgegeven e-mailadres een gespecificeerde offerte.

LEVEREN EN AFHALEN

In de prijzen van Kouwenhoven Materialen zijn de vervoerskosten niet opgenomen. Wij laten de materialen op een door u opgegeven adres bezorgen. Kouwenhoven Materialen verzorgt zowel nationaal als internationaal transport. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde transportbedrijven. De door u bestelde materialen worden, voorzien van de juiste documenten, op het door u opgegeven afleveradres geleverd. De kosten voor levering worden separaat vermeld op de orderbevestiging en additioneel berekend op de factuur.  In overleg kunnen materialen ook worden afgehaald.  

Copyright © 2020 Kouwenhoven Materialen
Copyright © 2020 Kouwenhoven Materialen
Webdesign & CMS by Downdijk