Over ons

Kouwenhoven Materialen brengt vraag en aanbod van metaal samen

Bij Kouwenhoven Materialen komen vraag en aanbod van beton, hout, kunststof en metaal samen. Door inkoop in ons uitgebreide netwerk en door onze logistieke efficiency, zijn wij letterlijk in staat om partijen samen te brengen.

Voor materiaal in alle voorkomende kwaliteiten, uitvoeringen en vormen bent u bij Kouwenhoven Materialen aan het juiste adres. Aan de ene kant ontzorgt Kouwenhoven Materialen aanbieders door nieuw, tweede keus- en incourant materiaal op te kopen. Terwijl we aan de andere kant prima bruikbaar materiaal voor diverse toepassingen leveren tegen een gunstige prijs.

Precies wat u nodig heeft

Kouwenhoven Materialen werkt aanbod gedreven. Ons  assortiment materialen is niet uitputtend, maar afhankelijk van het aanbod. Tweede keus wordt niet gemaakt het ontstaat. Op onze overzichtelijke website vindt u het actuele aanbod. Via onze uitgekiende vind methode, vindt u snel ons aanbod voor specifieke producten.

ONLINE OFFERTE AANVRAGEN

Als u interesse heeft in een of meerdere partijen uit onze online voorraad, kunt u online heel eenvoudig een offerte aanvragen. Klik hier om te lezen hoe het werkt.

Copyright © 2020 Kouwenhoven Materialen
Copyright © 2020 Kouwenhoven Materialen
Webdesign & CMS by Downdijk